Meer over…

Hallo,

Fijn dat je blossomup.nl hebt gevonden, ik ben Daniëlle Hameteman (1975), getrouwd met Leon en moeder van Stefan en Tyra.

Na jaren als gediplomeerd drogist en Bachbloesemtherapeute in een drogisterij gewerkt te hebben kriebelde het idee om mijn kennis en liefde voor natuurlijke artikelen een stapje te vergroten en als zelfstandige te beginnen. In 2014 was het zover, de Bachbloesempraktijk werd geopend.

Hier komt de naam Blossom Up ook vandaag, Bachbloesems die jou weer zouden laten opbloeien…. Al snel werd de praktijk druk bezocht en heb ik veel mensen weer kunnen laten genieten van de grote en kleine momenten in het leven.

Maar de buitenkant van deze mensen verdiende ook de volledige aandacht waardoor ik al snel op het idee kwam om Bio/Vegan make-up en verzorging te gaan verkopen. Deze groep kwam te staan in de webshop die juni 2016 gelanceerd werd. Ik begon met het merk Benecos en breidde dit uit met andere mooie merken. Stuk voor stuk ook dierproefvrij, dat vind ik wel zo belangrijk…. 

Ook over de omgeving waarin mijn klant leefde werd nagedacht want een fijn huis doet ook wat met je. Decoratie en Gifts werden toegevoegd. De Kokeshi Dolls, wierook en sieraden waren de trendsetters, en op dit moment zijn de Edelsteenzepen ook toegevoegd aan dat lijstje.

Blossom Up is een echte lifestyle webshop geworden, compleet met workshops, kinderbeautyfeestjes en Bach Bloesem info middagen/avonden.

En vandaag wordt er elke dag keihard gewerkt aan een nog betere en mooiere site, die beter vindbaar is, met nog meer mooie producten en nog veel meer goede informatie. En dit allemaal met slechts één doel voor ogen: mensen lekker in hun vel te laten zitten.

Om nog meer service te bieden is er in Venlo ook een ophaalpunt gerealiseerd waar je zonder verzendkosten jouw bestelde producten kan komen ophalen en er is een ruimte waar ik jouw nagels kan lakken, een basis make-up op kan brengen of waar jij het product wat je graag in het echt zou willen zien voor je het bestelt live kan bewonderen (handig bij make-up, matcht het bij jouw huid?) Hier kan ten alle tijden een afspraak voor gemaakt worden. Ook is er een pin apparaat aanwezig op kantoor.

 Geniet van de webshop.

info@blossomup.nl

06 125 01 407

 

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *