Make-up en Verzorging

Als je op zoek bent naar mooie, eerlijke make-up zonder chemicaliën of natuurlijke huidverzorging zit je hier goed. Blossom Up heeft naast het volledige Benecos assortiment ook producten van BoHo Green Cosmetics, Lavera, Nordics, The Ohm Collection en Uoga Uoga en is nog steeds aan het groeien zodat er altijd iets voor jou tussen zit om jezelf van top tot teen te verwennen met ECO make-up/ECO verzorgingsproducten.  Vegan make-up merken zijn ook ruim vertegenwoordigd in de webshop.

Dierproefvrij
Wij houden van de natuur waarin wij leven en van onze dieren en daarom vinden wij het dan ook erg belangrijk dat Blossom Up alleen maar producten heeft met respect en waardigheid voor dier en natuur. Al onze producten zijn dan ook dierproefvrij van make-up tot verzorging.

Natuurlijke make-up/verzorging in elke prijsklasse
Voor glanzende haren, zorgvuldig gelakte nagels, een heerlijk zachte en gezonde huid en witte tanden waarmee jij helemaal stralend voor de dag kunt komen.  Je vindt het allemaal in de uitgebreide assortiment ECO-cosmetica. Blossom Up heeft producten voor het hele gezin en in elke prijsklasse. Jong en oud, man en vrouw, iedereen wordt blij van onze producten!

Huidproblemen
Iedereen wil een mooie, maar eigenlijk nog belangrijker, een gezonde huid. Daarom kun je bij Blossom Up producten vinden voor elk probleem waar jouw huid mee te maken heeft. Acne, puistjes, rosacea, pigmentvlekken of eczeem, vette huid, droog haar? Voor elk (huid)probleem is er een natuurlijke oplossing.

Informatie over natuurlijke cosmetica
Blossom Up heeft een INCI LIJST waar alle ingrediënten uitgelegd in staan. Lees ook de verhalen van de mensen achter de merken.

Advies op maat
Heb jij informatie nodig over een artikel of wat het beste is voor jouw huid?  Ik help je daar graag mee. Bel 06 125 01 407 of mail info@blossomup.nl  als je een vraag hebt. Ik sta voor je klaar!