Plasticvrije, Natuurlijke en Spirituele Producten

Hallo,

Fijn dat je blossomup.nl hebt gevonden, ik ben Daniëlle Hameteman (1975), getrouwd met Leon en moeder van Stefan en Tyra.

Na jaren als gediplomeerd drogist en Bachbloesemtherapeute in een drogisterij gewerkt te hebben kriebelde het idee om mijn kennis en liefde voor natuurlijke artikelen een stapje te vergroten en als zelfstandige te beginnen. In 2014 was het zover, de Bachbloesempraktijk werd geopend.

Hier komt de naam Blossom Up ook vandaag, Bachbloesems die jou weer zouden laten opbloeien…. Al snel werd de praktijk druk bezocht en heb ik veel mensen weer kunnen laten genieten van de grote en kleine momenten in het leven.

Maar de buitenkant van deze mensen verdiende ook de volledige aandacht waardoor ik al snel op het idee kwam om Bio/Vegan make-up en verzorging te gaan verkopen. Deze groep kwam te staan in de webshop die juni 2016 gelanceerd werd. Het merk Benecos werd toegevoegd, betaalbare cosmetica voor elke leeftiid en dierproefvrij, dat vind ik wel zo belangrijk…. 

Ook over de omgeving waarin mijn klant leefde werd nagedacht want een fijn huis doet ook wat met je. Decoratie en Gifts werden toegevoegd. De sieraden, vegan producten en wierook waren de trendsetters, en op dit moment is Blossom Up bezig om steeds meer plasticvrije en No Waste artikelen toe te voegen.

Blossom Up is een echte lifestyle webshop voor de bewuste mens geworden.

En vandaag wordt er elke dag keihard gewerkt aan een nog betere en mooiere site, die beter vindbaar is, met nog meer mooie producten en nog veel meer goede informatie. En dit allemaal met slechts één doel voor ogen: mensen lekker in hun vel te laten zitten.

 

Hier kan je van dinsdag t/m zondag terecht voor alle artikelen

 Geniet van de webshop en de stenen winkel in de Klaasstraat.

info@blossomup.nl

06 125 01 407