Geplaatst op Geef een reactie

INCI Lijst V

INCI – V

VACCINIUM ANGUSTIFOLIUM FRUIT EXTRACT – Bosbes. Het hoge gehalte van vitamine C maakt de huid vitaler.

VACCINIUM MYRTILLUS EXTRACT – Blauwe bosbes extract. Adstringerend en toifiërend. Een bron van natuurlijk fruitzuren, gebruikt in gezichtsmaskers en lotions als scrubmiddel en om de vernieuwing van de huidcellen te versnellen.
VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT – Vanillle olie. Gebruikt als natuurlijk geurmiddel.
VERBENA OFFICINALIS WATER – Kruidenextract van ijzerhard (verveine). Verfrissend voor de huid.
VETIVERIA ZIZANIOIDES – Vetiver. Verzachtende etherische olie in cosmetica gebruikt vanwege de rokerige, aardegeur. Vanwege sederende eigenschappen is het in India bekend als rustolie.
VIOLA ODORATA – Maarts viooltje. Pijnstillend en verzachtend. Erg goed voor de gevoelige huid.
VISCUM ALBUM – Maretak. Bekend om de rustgevende eigenschappen voor de gevoelige huid. Vaak gecombineerd met venkel, hop, kamille, mintbalsem en duizendblad in huidverzorgingsproducten Mistletoe.
VITAMINS A, C AND E – Deze combinatie gemengd met grapefruit extract, maakt dit tot een zeer goed natuurlijk conserveringsmiddel.
VITIS VINIFERA EXTRACT – Druivenzaad extract. Een van de meest krachtige antioxidanten die er bestaat. Rijk aan pro-anthocyanidinen, een bio-flavonoid beter dan de meeste omdat het in water oplosbaar is en daardoor beter opgenomen kan worden in het lichaam. Voorkomt huidcelschade door de zon en vervuiling.
VITIS VINIFERA OIL – Druivenzaad olie. Een van de meest krachtige antioxidanten.
VITIS VINIFERA VINE EXTRACT – Rode wijnstok. Extract uit de bladeren van de wijnstok wat bekend staat om de de verzachtende en tonifiërende eigenschappen. Het helpt om roodheid en irritaite te verminderen. Bevat een hoog gehalte aan vitamine C, choline en inositol.
 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *