Posted on Geef een reactie

INCI Lijst K

INCI – K

KAOLIN – Kaolien/chinaklei. Een fijne, natuurlijke klei. Vaak gebruikt in diep reinigende maskers.

KRAMERIA TRIANDRA – Gemalen wortel van de Rhatany-struik, wordt veel gebruikt als pigment in haarverf.
KUKUI NUT OIL- Olie van de Kukuinoot uit Hawaï. Een verzachtend en hydraterend ingrediënt.
 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *