Bach Bloesem Mixen zijn voor iedereen, welke leeftijd dan ook, zelfs voor (huis)dieren! Bach Bloesems hebben een natuurlijke oorsprong en kunnen voor mens en dier worden gebruikt. Wanneer we ons goed voelen zijn we op ons best. Hierdoor kunnen veel dingen aan die in het dagelijks leven op ons afkomen. Maar soms kunnen we wel een klein (natuurlijk) steuntje gebruiken. Juist in periodes waar we wat ons doen zijn of als we ons voelen alsof iets niet in orde is. Dan is een beetje hulp van harte welkom! Bach Bloesems kunnen in de vorm van een op maat gemaakte mix heel goed ondersteunen.

Natuurlijk Steuntje

Blossom Up houdt van de natuur waarin wij leven, van onze dieren en daarom vinden ik het dan ook erg belangrijk dat Blossom Up alleen maar producten heeft met respect en waardigheid voor dier en natuur. Alle Mixen zijn dan ook met liefde voor de natuur gemaakt.

Bach Bloesem Mix vanaf € 14,95

Er is al een Bach Bloesem Mix op Maat 30 ml. voor maar € 14,95. Ook een Bach Bloesem Mix van 50 ml. is een optie, deze kost € 19,95

Een mix voor elke emotie

Iedereen heeft wel eens een periode waarbij je je wat minder voelt. Verdriet, angst, menopauze, studie, concentratieproblemen kunnen je aardig van de wijs brengen. Bach Bloesems kunnen hier ondersteunend bij werken. Ook voor HSP, Autisme, ADHD is er een mix te maken. Voor elke emotie is er een natuurlijke oplossing, mail mij wat ik voor jou kan doen.

Informatie over Bach Bloesems

Blossom Up helpt jou graag met meer informatie over de Bach Bloesems. Via naaststaande link krijg je een korte uitleg over alle Bach Bloesems.

Advies op maat

Heb jij informatie nodig over welke mix het meest geschikt is voor jou of een gezinslid? Ik help je daar graag mee. Bel 06 125 01 407 of mail info@blossomup.nl  als je een vraag hebt. Ik sta voor je klaar!